Rouwplechtigheid volgens uw overtuiging

✔ Uitvaart voor iedereen

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Voorafregeling mogelijk

Bij Uitvaartzorg Cornelis in Veurne en Diksmuide kan u een rouwplechtigheid laten doorgaan naar de culturele en geloofsovertuigingen van de overledene en nabestaanden. Zo kan u kiezen voor een kerkdienst maar ook een neutrale uitvaartdienst of dienst gebaseerd op een ander geloof. Daarom kan u bij ons ook kruisjes aankopen voor op het graf, maar ook symbolen voor andere geloofsovertuigingen en neutrale symbolen.

Heeft u nood aan onze diensten?

Contacteer ons

Serene rouwplechtigheid

Tijdens de rouwplechtigheid is er tijd om stil te staan bij het leven van de overledene en een laatste groet te brengen. De plechtigheid wordt steeds naar uw wensen ingericht, maar kan door de overledene ook vooraf vastgelegd worden terwijl zij nog gezond zijn. Op die manier hoeven de nabestaanden deze moeilijke beslissingen niet zelf te maken. Met een uitvaartverzekering hoeven zij zelfs de financiële verplichtingen niet nakomen omdat de begrafenis dan al betaald is door de overledene zelf. U kan bij ons terecht voor de volledige uitvaartzorg, van overlijden tot koffietafel. Na de rouwplechtigheid volgt de begrafenisceremonie, die wij als ceremoniemeester begeleiden.

Maak een afspraak om alle details te bespreken

Voor de voorafregeling van uw rouwplechtigheid of het regelen van de rouwplechtigheid van uw overleden dierbare, kan u ons altijd contacteren door te bellen naar 058 59 50 50 voor een afspraak in Veurne, naar 051 50 00 44 voor een afspraak in Diksmuide. U kan ook ons contactformulier invullen.

Zij die ons onlangs verlaten hebben

Langs deze weg kunt u onze laatste rouwberichten bekijken
of online uw condolatie overmaken aan de familieleden.

Bekijk onze rouwberichten

Uitvaartverzekering

Met de Uitvaartverzekering regel je je begrafenis
of crematie op voorhand, inclusief de kosten.

Bereken uw premie