Persoonlijke begrafenisceremonie in West-Vlaanderen

✔ Uitvaart voor iedereen

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Voorafregeling mogelijk

Bij Uitvaartzorg Cornelis kan u een begrafenis in Middelkerke, Nieuwpoort, De Panne, Houhulst of elders in West-Vlaanderen laten samenstellen, die volledig bij de overledene past. Wij houden steeds rekening met de wensen en overtuiging van de nabestaanden. Op die manier kan iedereen afscheid nemen op zijn eigen manier. Elk leven was anders en dus is elk afscheid ook anders. Samen maken we een gepaste en waardige begrafenisceremonie.

Heeft u nood aan onze diensten?

Contacteer ons

 

Een persoonlijke begrafenis in Middelkerke of elders in West-Vlaanderen

Bij de familie Cornelis loopt uitvaartzorg door het bloed. Reeds vier generaties lang regelen wij een op maat gemaakte begrafenisceremonie in onze funeraria. Een persoonlijke maar efficiënte aanpak is belangrijk tijdens het regelen van een begrafenis. In ons familiebedrijf staan deze waarden hoog op de prioriteitenlijst. We merken dat steeds meer mensen een uitvaartverzekering aangaan en hun begrafenis op voorhand al regelen om zo hun nabestaanden te ontlasten. Wij helpen u dan ook graag met de voorafregeling van uw uitvaartdienst. De begrafenisceremonie in West-Vlaanderen kan bestaan uit een gevarieerde soort rouwplechtigheden. Daarnaast kan u kiezen tussen een 

Wij zijn de begrafenisondernemer die écht voor u klaar staat.

Een begrafenis zelf, dus zonder begrafenisondernemer, regelen, kan al snel een ingewikkeld proces worden. Wij staan dan ook klaar voor u om u als uw begrafenisondernemer écht bij te staan in deze moeilijke periode. U kan immers pas echt afscheid nemen van uw geliefde, dankzij een serene en persoonlijke begrafenis. Weet u graag op voorhand wat er allemaal geregeld moet worden bij een overlijden en de daaropvolgende begrafenis? Neem dan een kijkje op onze pagina over uitvaartvoorzorg en -nazorg of maak een afspraak met ons.

Contacteer ons voor meer informatie

Bij nood aan een begrafenisondernemer bij overlijden of voor een voorafregeling van de begrafenisceremonie, kan u terecht in onze kantoren. Hier nemen wij de tijd om stap per stap te overlopen wat er juist komt kijken bij het regelen van een begrafenis. Neem bij verdere vragen over de begrafenisceremonie gerust contact met onze gespecialiseerde begrafenisondernemer op om een afspraak te maken. 

Zij die ons onlangs verlaten hebben

Langs deze weg kunt u onze laatste rouwberichten bekijken
of online uw condolatie overmaken aan de familieleden.

Bekijk onze rouwberichten

Uitvaartverzekering

Met de Uitvaartverzekering regel je je begrafenis
of crematie op voorhand, inclusief de kosten.

Bereken uw premie