Persoonlijke begrafenisceremonie in West-Vlaanderen

✔ Uitvaart voor iedereen

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Voorafregeling mogelijk

Bij Uitvaartzorg Cornelis kan u een begrafenisceremonie laten samenstellen die volledig bij de overledene past. Wij houden steeds rekening met de wensen en overtuiging van de nabestaanden. Op die manier kan iedereen afscheid nemen op zijn eigen manier. Elk leven was anders en dus is elk afscheid ook anders. Samen maken we een gepaste en waardige begrafenisceremonie.

Heeft u nood aan onze diensten?

Contacteer ons

Begrafenisceremonie West-Vlaanderen

Bij de familie Cornelis loopt uitvaartzorg door het bloed. Reeds vier generaties lang regelen wij begrafenisceremonies in onze funeraria in West-Vlaanderen. Een persoonlijke maar efficiënte aanpak is belangrijk tijdens het regelen van een begrafenisceremonie in West-Vlaanderen. In ons familiebedrijf staan deze waarden hoog op de prioriteitenlijst. We merken dat steeds meer mensen een uitvaartverzekering aangaan en hun begrafenis op voorhand al regelen om zo hun nabestaanden te ontlasten. Wij helpen u dan ook graag met de voorafregeling van uw uitvaartdienst. De begrafenisceremonie in West-Vlaanderen kan bestaan uit een gevarieerde soort rouwplechtigheden. Daarnaast kan u kiezen tussen een teraardebestelling of een crematie.

Contacteer ons voor meer informatie

Bij nood aan een begrafenisondernemer bij overlijden of voor een voorafregeling van de begrafenisceremonie, kan u terecht in onze kantoren in West-Vlaanderen. Weet u graag op voorhand wat er allemaal geregeld moet worden bij een overlijden? Neem dan een kijkje op onze pagina over uitvaartvoorzorg en -nazorg. Neem bij verdere vragen over de begrafenisceremonie gerust contact met ons op om een afspraak te maken. 

Zij die ons onlangs verlaten hebben

Langs deze weg kunt u onze laatste rouwberichten bekijken
of online uw condolatie overmaken aan de familieleden.

Bekijk onze rouwberichten

Uitvaartverzekering

Met de Uitvaartverzekering regel je je begrafenis
of crematie op voorhand, inclusief de kosten.

Bereken uw premie