Funerarium in West-Vlaanderen

✔ Uitvaart voor iedereen

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Voorafregeling mogelijk

Het funerarium of rouwcentrum van Uitvaartzorg Cornelis in Diksmuide en Veurne, in West-Vlaanderen, staat al vier generaties lang bekend als een serene omgeving waar u afscheid kan nemen van een overledene. Wij verzorgen uitvaarten die rekening houden met de wensen en overtuiging van de overledene en diens familie. In ons rouwcentrum in West-Vlaanderen is iedereen welkom om in alle rust afscheid te nemen.

Heeft u nood aan onze diensten?

Contacteer ons

Funerarium met uitgebreide dienstverlening in West-Vlaanderen

U kan gerust zijn dat uw tijd in ons rouwcentrum in West-Vlaanderen zo aangenaam mogelijk zal zijn dankzij onze jarenlange ervaring in de uitvaartzorg. Voor uw rouwplechtigheid kan u terecht in ons rouwcentrum en het funerarium. Wij verzorgen ook het rouwdrukwerk en publiceren, indien gewenst, een rouwbericht op onze website met meer informatie over de uitvaartplechtigheid. In ons funerarium kan u ook de familie en vrienden van de overledene een laatste groet laten brengen in de week voor de begrafenisceremonie, zo kunnen ook mensen buiten West-Vlaanderen de overledene groeten.

Laat ons helpen tijdens deze moeilijke tijd

Een begrafenis is niet enkel afscheid nemen, het is ook het leven van de overledene eren en stilstaan bij wat hij/zij heeft nagelaten. In ons rouwcentrum in zorgen wij voor een rustige omgeving waar u op uw manier afscheid kan nemen van uw geliefde. Neem contact met ons op om alles in verband met een serene uitvaartverzorging te bespreken. Wilt u graag, nu u nog gezond bent, uw eigen begrafenis regelen om die last van de schouders van uw nabestaanden te halen? Contacteer ons dan om meer informatie te vragen rond uw uitvaartwens en uit uitvaartverzekering

Zij die ons onlangs verlaten hebben

Langs deze weg kunt u onze laatste rouwberichten bekijken
of online uw condolatie overmaken aan de familieleden.

Bekijk onze rouwberichten

Uitvaartverzekering

Met de Uitvaartverzekering regel je je begrafenis
of crematie op voorhand, inclusief de kosten.

Bereken uw premie