Rouwberichten van recente overlijdens in West-Vlaanderen

✔ Uitvaart voor iedereen

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Voorafregeling mogelijk

Deel uw rouwberichten met familie, vrienden en kennissen van de overledene, ook buiten West-Vlaanderen. De rouwberichten stellen mensen die de uitvaart niet kunnen bijwonen, in staat om de familie te condoleren en bloemen te laten leggen voor de overledene. U kan ook de rouwbrief raadplegen.

Heeft u nood aan onze diensten?

Contacteer ons

Rouwberichten uit West-Vlaanderen

Uitvaartzorg Cornelis staat al vier generaties lang gekend als een familiebedrijf dat voor een serene omgeving zorgt voor uitvaarten en rouwplechtigheden. In onze funeraria in Diksmuide en Veurne kan u in alle rust een laatste groet brengen aan uw overleden dierbare. Via de rouwberichten kan het overlijden van de persoon gedeeld worden met familie, vrienden en kennissen in en buiten West-Vlaanderen. Een vertrouwde begrafenisondernemer onder de arm nemen, maakt het regelen van een begrafenis minder moeilijk. Onze expertise in uitvaartzorg leidt tot een persoonlijke begrafenisceremonie die bij de wensen van de overledene en de overtuigingen van de familie past.

Condoleer de nabestaanden

Wenst u uw uitvaart te regelen voor u ons verlaat? Dan kan u bij ons een voorafregeling en uitvaartverzekering aangaan. Contacteer ons gerust bij vragen. U kan de rouwberichten bekijken van hen die ons onlangs hebben verlaten in de regio West-Vlaanderen en hun rouwplechtigheid hebben laten regelen door Uitvaartzorg Cornelis in Veurne of Diksmuide. Bestel hier makkelijk bloemen om de nabestaanden te condoleren. 

Zij die ons onlangs verlaten hebben

Langs deze weg kunt u onze laatste rouwberichten bekijken
of online uw condolatie overmaken aan de familieleden.

Bekijk onze rouwberichten

Uitvaartverzekering

Met de Uitvaartverzekering regel je je begrafenis
of crematie op voorhand, inclusief de kosten.

Bereken uw premie