Kruisjes en andere symbolen

Kruisjes en andere symbolen

Wij bieden u de mogelijkheid om de grafkist te voorzien van een kruisje of een ander symbool. Tijdens de plechtigheid vervult het zijn taak op de kist, erna wordt het met u meegegeven. Waarna het bij u thuis een troostende en dankbare herinnering is.

Dit kan heel eenvoudig zijn of u kan kiezen voor een ontwerp van kunstenaar “Richard Richèse”. Deze kunstwerkjes in brons, gegoten in zand, zijn één voor één unieke exemplaren. In elk oeuvre heeft de kunstenaar een bepaald idee willen uitdrukken. Al deze werkjes zijn voorzien van een echtheidscertificaat van de kunstenaar.

Fotokaders

Uitvaartzorg Cornelis voorziet in een divers assortiment fotokaders. Kaders waarin u een vergroting van uw lievelingsfoto van uw geliefde kunt stoppen. Na de uitvaartdienst wordt u deze meegegeven, waarna ze een plaatsje krijgt bij u thuis als blijvend aandenken.

Artificiële bloemen

Naast de natuurlijke bloemen, die u via ons kunt bestellen bieden wij ook nog een divers gamma aan artificiële grafbloemen. Deze zijn te verkrijgen in verschillende grootte, vorm en kleuren. Naargelang het seizoen primeren andere kleuren en bloemsoorten. Bovendien volgt ons assortiment constant de laatste trends.

Zij die ons onlangs verlaten hebben

Langs deze weg kunt u onze laatste rouwberichten bekijken
of online uw condolatie overmaken aan de familieleden.

Bekijk onze rouwberichten

Uitvaartverzekering

Met de Uitvaartverzekering regel je je begrafenis
of crematie op voorhand, inclusief de kosten.

Bereken uw premie